A Dunaújvárosi Momert Zrt. kávéfőzői, elsőként kaptak „Hazai Termék” védjegyet a háztartási kisgépek gyártói közül.

A „MAGYAR TERMÉK” Nonprofit Kft 2021 októberében a Momert Capriccio kávéfőzőkre megadta a „Hazai Termék” védjegy használatának jogát. Ezzel a hazai háztartási kisgépek piacán az első olyan gyártó, akik bizonyíthatóan főként Magyar alapanyagokból, Magyar szakemberek által gyártott terméket kínálnak a Magyar vásárlóknak.

A „Magyar termék” védjegyek használatához szigorú követelményeknek kell eleget tenni: a felhasznált alapanyagoknak kevés kivétellel Magyarországról kell származniuk, a feldolgozás minden lépésének idehaza kell megtörténnie. Ezen szigorú feltéteteknek megfelelve, immár „Hazai Termék” logóval ellátott dobozokban láthatják a klasszikus eszpresszó kedvelői az áruházak és szaküzletek polcain a Capriccio kávéfőzőket.

Az idén az 55-ik születésnapját ünneplő Momert méltán vívhatta ki termékével, a „Magyarország kedvenc kávéfőzője” címet, hiszen a Capriccio kávéfőző márka már több mint két évtizede töretlenül népszerű a kávéfogyasztók körében. Mi a siker titka? A vásárlói visszajelzések alapján az első, a kávéfőző által készített kávé utánozhatatlan markáns íze, az időtlen dizájn, végül a megbízhatóság áll a listán. És most a hab a tortán vagy a kávén, hogy a Hazai Termék védjegy garancia arra, hogy a tudatos vásárlók egy folyamatosan ellenőrzött, minőségi hazai termék mellett dönthetnek.

A védjeggyel ellátott áru megvásárlásával nemcsak egy megbízható minőségű, ellenőrzött alapanyagokból készült, hazai előállítású terméket vásárol, hanem hozzájárul az ezeket előállító vállalkozások fejlődéséhez, munkahelyteremtéséhez, végső soron pedig a hazai gazdaság élénkítéséhez!