MOMERT ZRT

SZAKÉRTELEM, TRADÍCIÓ, INNOVÁCIÓ, 1967-ÓTA

Történetünk

Vállalatunk története 1967-ig nyúlik vissza, amikor a Magyar Optikai Művek (MOM) Dunaújvárosba telepítette óragyártó üzemét.

Az elmúlt több mint 50 év alatt olyan technológiákat honosítottunk meg, melyek lehetővé tették, hogy a kor legmodernebb termékeit tudjuk előállítani, ötvözve azzal a szaktudással, amit az itt dolgozó munkatársaink képviselnek.

Felismertük, hogy a fejlődés kulcsa a folyamatos innováció és az a vízió, hogy a tudásunkat a jövő iparágába kell fektetni.

Olyan terméket gyártunk melyek magas hozzáadott értéküket képviselnek, és valós igényeket elégítenek ki.

A tudatos diverzifikációnak köszönhetően mára már 3 stratégiai pillérre támaszkodhatunk: Saját márkás termékek gyártása és kereskedelme, beszállítói/kooperációs üzletág, Automotive üzletág.

Célirányos választék és saját termék innováció

Kizárólag olyan termékekkel kereskedünk, amelyek valóban segítik az emberek hétköznapjait. Minden általunk gyártott vagy forgalmazott terméknek meg kell felelnie a saját és felhasználóink elvárásainak, mind funkcióban, mind minőségben.

Saját szaktudásunkra és tapasztalatainkra támaszkodva alakítjuk ki a termék portfólinkat, új, innovatív megoldásokon dolgozunk és számos szabadalom fűződik már a nevünkhöz.

Gondoskodunk a zökkenőmentes használatról

Minden termékünket a legapróbb részletekig ismerünk és értünk, ezért erős garanciát nyújtunk hozzájuk. Ha mégis probléma adódna használatukkal kapcsolatban, akkor saját, magyarországi szervizünk végzi a javítást.

Segítjük ügyfeleinket

Ügyfélszolgálatot üzemeltetünk, ahol segítséget nyújtunk az érdeklődőknek, ügyfeleinknek. Készséggel válaszolunk a felmerülő kérdésekre, kérésekre, megoldandó feladatokra.

Közösséget alkotunk

Az élethelyzetek megoldására fókuszálunk a kommunikációnkban. Törekszünk összegyűjteni a jó gyakorlatokat, házi praktikákat, hogy azokat szélesebb körben megoszthassuk, eljuttathassuk minél több emberhez, és beépíthessük termékfejlesztésünkbe.

Saját márkás és OEM termékgyártás/értékesítés

Momert Original brand since 1967

3 stratégiai termék irány: háztartási kisgépek, egészségmegőrző termékek, valamint babagondoskodás. Jelentős mértékben növekedett az OEM termékgyártás ezekben a szegmensekben.

Beszállítói program/kooperációs együttműködés

Komplex megoldások

Részmegoldások helyett, komplex szolgáltatásokkal támogatjuk partnereinket. A „házon belüli” alkalmazott összetett technológia biztosítja a nagyfokú rugalmasságot és versenyképes árakat.

Autóipari beszállítás

Automotive üzletág

A több mint 50 éves finommechanikai gyártási tapasztalatainkat alkalmazva képesek vagyunk ezredmilliméter pontosságú alkatrészek gyártására, mely megfelel az autóipar átlagon felüli minőségi elvárásainak.

Kávéfőzők 

Háztartási gépek

Babagondoskodás

Mérlegek

TERMÉK GYÁRTÁS

világszinvonalon

Számunkra az innováció nem a cél, hanem a folyamatos fejlődés egyik nélkülözhetetlen eszköze, mely a több évtizedes tapasztalatokra támaszkodva adja a vállalat igazi értékét.

Komplex megoldásokat nyújtunk, kompromisszumok nélkül. Egy kreatív ötletből egészen a sorozatgyártásig, világszínvonalon.

MADE IN EUROPE

MADE IN HUNGARY

MADE IN MOMERT

A Momertről

Számunkra az innováció nem a cél, hanem a folyamatos fejlődés egyik nélkülözhetetlen eszköze, mely a több évtizedes tapasztalatokra támaszkodva adja a vállalat igazi értékét.

Komplex megoldásokat nyújtunk, kompromisszumok nélkül. Egy kreatív ötletből egészen a sorozatgyártásig, világszínvonalon.

Abban hiszünk, hogy képesek vagyunk Európa közepén költséghatékonyan, minőségi termékeket, alkatrészeket előállítani. Részletek »

Lépjen velük kapcsolatba

Lépjen velünk kapcsolatba! Először válassza ki, hogy melyik terület tud segíteni Önnek, majd keressen minket telefonon, vagy a kapcsolati űrlap segítségével közvetlenül tud Emailt írni a választott területnek.

Az egyes osztályok nevére kattintva közvetlenül üzenetet tud küldeni az adott területen dolgozóknak. Részletek »

Minden jog fenntartva! © 1967-2020 Momert Zrt.

TÁMOGATÁSOK