Babamérlegeket és cumisüveg-melegítőket adományozott a Momert Zrt. az újszülöttek ellátására

A közelgő koraszülöttek világnapja alkalmából, a társadalmi felelősségvállalás jegyében a Momert Zrt. öt babamérleget és öt cumisüveg-melegítőt ajándékozott a Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Üllői úti részlegének ezzel is segítve a kórházban született kisbabák ellátását.

Barsy Csaba, a Momert Zrt. képviseletében elmondta: mint a csecsemőgondozásban nélkülözhetetlen termékek gyártói tudják, milyen nagy segítséget jelent a gyermekágyas anyáknak, ha meg tudják mérni a kicsiket szoptatás előtt és után, pontosan nyomon követve a súlygyarapodásukat; Illetve ha a cumisüveges táplálás könnyen, gyorsan, biztonságosan történik.

A Momert-termékeket átvevő főnővér, Gajdos Nikolett kiemelte, az adományok megkönnyítik az anyukák helyzetét, hiszen ezen eszközök számának gyarapodása lehetővé teszi, hogy ezentúl ne csak a közösségi terekben lehessen hozzájuk férni. Ez különösen az éjszakai, hajnali etetések során jelent hatalmas előrelépést, sőt még az anyatejes táplálást is támogatják.